Füzér Várába ismét megérkezett a kikelet! Igazi tavasz tombol a Várhegy tetején. A madarak újra birtokba vették a vár udvarát és a környező fákat. A felfelé vezető falépcsőt most látogatók helyett a csodálatos színekben pompázó vad törpe nőszirmok díszítik a messzeségből. Virágba borultak az Alsóbástya cseresznyefái is. Zöldell a határ, ébred a természet, mindent átjár az élet és béke honol az erdők lombjai között…

Mindez most mégis más, nekünk is.

A szép idő ellenére türelmet kell tanúsítanunk, ami most még elengedhetetlenebb, mint valaha. A kialakult egészségügyi helyzet ugyanis ezt követeli meg. Azonban azon vagyunk, hogy minél inkább elhozzuk otthonukba azt az érzést, melyet most személyesen senki nem élhet meg a vár és a környező táj szépségében. A mellékelt képekkel és videóval is ezt szeretnénk erősíteni Önökben, mert hisszük, hogy együtt sikerül majd túljutnunk ezen az időszakon is! Bízunk abban, hogy nem is oly sokára ismét személyesen találkozhatunk majd Önökkel a vár falai között, melyet most még nagyobb örömmel és megbecsüléssel élünk majd meg, mint eddig bármikor!

[simplegallery id=”4529″ image_size=”simple-gallery” options=”openEffect=fade&closeEffect=fade&padding=0&…”]

Mostani cikkünk nem az egyetlen, melyet megosztani kívánunk Önökkel, a jövőben reményeink szerint továbbiak várhatók, mindegyikkel picit hozzájárulva a pozitív életérzéshez!

Füzér REG-ÉLŐ Vára a veszélyhelyzet elmúltával, amint lehetséges, tárt kapukkal várja majd minden látogatóját, hogy ismét megtöltsék élettel falait és újra együtt fedezhessük fel a megidézett múltat!

#együttsikerül #maradjotthon

2017 tavaszán készült videónk: