A Füzéri Várgondnokság pályázatot írt ki a FÜZÉR REG-ÉLŐ VÁR című projekt PÉNZÜGYI PROJEKTMENEDZSER feladatainak ellátására. Az intézmény idegenforgalmi egységei a következők: Váruradalmi kézművesház, Tájházak, Látogatóközpont, Várparkoló, és Füzér Vára. A településre évente 70.000 fő turista látogat, emellett 5 állandó 3-4 ezer főt befogadó és 5 kisebb rendezvény kerül megrendezésre.

Munkakör: PÉNZÜGYI PROJEKTMENEDZSER

1. A Füzéri Várgondnokság FÜZÉR REG-ÉLŐ VÁR című projekt feladatkörének ellátása a projektek vonatkozásában részletezve általánosságban:

A jogviszony időtartama: 2020.12.31. határozott időre szóló 8 órás munkakör, 3
hónapos próbaidő kikötésével.

Munkavégzés helyszíne: Magyarország, 3996 Füzér, Petőfi út 3/A.

A munkakör betöltésének kezdő napja várhatóan: A megbízási jogkör gyakorlója döntését követően, leghamarabb 2020. június 1.

Munkabér: A pályázatban történő igény megjelölése alapján, megállapodás szerint.

Pályázati feltételek:

Valamint:

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások, nyilatkozatok:

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. május 27. 10:00

A pályázati kiírás közzétételének helye, ideje: Füzér, 2020. május 13.

A pályázat benyújtásának módja: Postai és e-mailes úton, a pályázatnak a t.vidamarta@fuzervar.fuzervara.hu e-mail címre és a Füzéri Várgondnokság (3996 Füzér, Petőfi út 3/A) címére történő megküldésével.

Kérjük a borítékon feltüntetni a munkakör megnevezését: PÉNZÜGYI PROJEKTMENEDZSER álláspályázat

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet elektronikus úton: a t.vidamarta@fuzervar.fuzervara.hu e-mail címen és a +3630/9053929 telefonszámon.

A pályázat elbírálásának rendje és módja: Az első körben a pályázat megfelelőségi feltételeit vizsgáljuk, ezt követően a második körben személyes találkozóra kerül sor. Majd a bíráló bizottság dönt az állás betöltéséről.

A pályázat elbírálásának határideje: A pályázat benyújtási határidejét követő 3. nap.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.fuzervara.hu honlapon szerezhetnek.

[1] A diplomák és képesítések kölcsönös elismerésére vonatkozó Európai Uniós jogi normák szerinti, külföldi államban kiállított oklevél esetén szükséges – oklevéltől függően – magyar hatósági bizonyítvány csatolása, avagy az oklevélben tanúsított végzettség, ill. képzettség, a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvényben meghatározott végzettségnek/képzettségnek megfeleltetés igazolása
[2] a pályázati feltételként előírt 5 éves menedzseri beosztásban szerzett gyakorlat igazolása, két referencia személy megnevezésével és elérhetőségével