Kedves Diákok!

A Füzéri Várgondnokság Füzér Község Önkormányzatával együttműködésben a Füzéri Alsó- és Felső Vár, Várparkoló, Sziklagyep Látogató Ösvény, Váruradalmi Kézművesház, Tájházak, Turistaösvények, Kerékpárutak, Nagy-Milic Natúrpark Látogatóközpont és Várgondnokság fenntartásához keres turisztikai idénymunkára és adminisztrációs feladatokra diákokat.

A jelentkezés feltételei: 16 és 25 év közötti nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diák.
A foglalkoztatás összege a mindenkori legmagasabb minimálbér időarányos hányada.

A foglalkoztatás formája lehet diákmunka vagy turisztikai idénymunka, azonos órabérrel.

Egy nap egy foglalkoztatott maximum 6 órát dolgozik, plusz fél óra ebédidővel. Az intézmények nem fizetnek útiköltséget és étkeztetést.

A munkahelyek betöltésénél előnyt jelent az animátorképzésen való részvétel és az idegen nyelvismeret.

A munkahelyek betöltése 2020. július 01-től, augusztus 28-ig lehetséges egy hónapban maximum 15 nap, mely hétvégi napokat is tartalmaz.

Az elvégzendő feladatokról röviden: a nyári szezonban és rendezvényeken szükség van kiegészítő személyzetre a következőkben: parkoltatás, forgalomirányítás, szórólaposztás, táblafestés, turistaútvonal karbantartás; látogató fogadás, teremőrzés, anyagmozgatás, internetes felületek kezelése, adminisztráció stb.

A munkavégzés feltétele animátorképzésen való részvétel, mely képzés során a település turisztikai látványosságairól kap átfogó képet a diákmunkás, melyet nyári munkája során számos alkalommal használhat. A képzés ingyenes! Az Alsó-és Felsővárban dolgozó diákmunkások középkori viseletben végzik mindennapi tevékenységeiket.

A munkavégzés helyszínei lehetnek a beosztástól függően: Füzér Község Hivatal épülete, Váruradalmi Kézművesház, Füzéri Várgondnokság, Tájház porták, Várparkoló, Alsó- és Felsővár, Túraösvények, Kerékpárutak, Füzér belterülete.

Bővebb tájékoztatást munkanapokon 8-16 óráig a következő telefonszámokon kaphat: Tompa- Vida Márta, 06-47/540-047 vagy a 06-30/905-3929. Jelentkezését és a mellékelt adatlapot a következő email címre vagy postacímre juttassa el: 3996 Füzér, Petőfi út 3/A, t.vidamarta@fuzervar.fuzervara.hu a jelentkezési határidőig.

Jelentkezési határidő: 2020. június 22. (hétfő) 11:00