Füzér Vára is részt vesz a MOL által szervezett Kalandra fel, Magyarország! című programban. A promócióban 10 kategóriában összesen 50 belföldi turisztikai helyszín kap kiemelt figyelmet. Arborétumok, vadasparkok, kastélyok és várak is a küldetés helyszíneként szolgálnak, amelyek különböző kedvezményeket tartogatnak az ellátogatóknak.

A játékosoknak a következő feltételeket kell biztosítani:

  1. Fogjátok a MOL-kutakon ingyenesen elérhető Kalandra fel, Magyarország! magazint, és indulhat az országjárás!
  2. Ha a küldetés helyszínére értetek, a pénztárnál mindig mutassátok fel a Pecsétgyűjtőt!
  3. Miután végeztetek a kiválasztott programmal, egy frissítőért is betérhettek a játékban szereplő 62 MOL-töltőállomás bármelyikére, ahol tetszőleges vásárlási értékkel használjátok a Multipont kártyátokat. Ezzel teljesült is egy küldetés!
  4. Folytassátok az élmény gyűjtést újabb helyszínek felkeresésével.

További részletek az ingyenes kiadványban!

Az akció keretében Füzér Vára 20 % kedvezményt biztosít minden jegytípusból (A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!)

Ne felejtsétek a nyugtát és a pecsétgyűjtőt magatokkal vinni, hiszen ezzel igazoljátok, hogy részt vesztek a játékban és meglátogattátok Füzér Várát!

Gyűjtsétek össze a pecséteket a kijelölt MOL töltőállomásokon, majd vegyétek át a garantált nyereményeket. Ha bekerültök a sorsolásba, izgulhattok, hogy ti lesztek-e az 1 millió Multipont gazdája.

A játék időtartama: 2020.07.01. – 2020.09.30.