A fuzervara.hu weboldal képfeltöltő nyereményjátékának leírása és nevezési feltételei

  1. Általános rendelkezések

A promóció szervezője a Füzéri Várgondnokság (3996 Füzér, Petőfi S. út 3/A. továbbiakban: „Szervező”).

  1. Promóció felépítése

2.1. 2018. júliusától megjelenő játékunk lényege, hogy a résztvevők a fuzervara.hu weboldalon keresztül töltsék fel Füzérről vagy Füzér Váráról készült fotóikat, melyek közül a Szervező minden hónapban az általa kiválasztott képeket saját közösségi oldalain, illetve honlapján (fuzervara.hu) közzéteszi.

2.2. A játékra beküldött képeket a Szervező felhasználhatja a közösségi- és médiafelületein, szórólapjain és bármilyen promóciós célra felhasználni kívánt nyomtatott vagy online eszközén.

2.3. A nevezés feltétele, hogy a megjelölt képen Füzér Vára, vagy Füzér szerepeljen.

2.4. A játékra kizárólag saját készítésű képekkel lehet nevezni. A beküldő a kép megjelölésével saját felelőssége tudatában vállalja, hogy a kép saját készítésű, annak ő a kizárólagos tulajdonosa. Az a játékos vehet részt a játékban, aki a részvételi feltételeket, valamint a kép beküldéséhez szükséges feltételeket betartja.

2.5. Egy játékos több fényképet is beküldhet, egyenként.

2.6. A Játék szempontjából figyelmen kívül hagyjuk azon fényképeket, melyek nem Füzérhez kapcsolódnak és bármely olyan részletet tartalmaznak, melyek alapján a Szervezők úgy ítélik meg, hogy nem kerülhet ki az általa kezelt oldalakra. A fényképeken szereplő tartalomért a játékos vállalja a felelősséget, az ebből eredő esetleges jogi következményeket (ideértve a fizetési kötelezettséggel járó következményeket is) kizárólag a játékos viseli. Amennyiben harmadik személynek személyiségi vagy szerzői, vagy egyéb kizárólagos jogából eredő igénye keletkezik a fénykép elkészítéséből, vagy felhasználásából eredően, az ezzel kapcsolatos felelősség kizárólagosan a játékost terheli, és az ilyen jellegű igényekből eredő követeléseket a Szervezők jogosultak a játékosra áthárítani.

  1. Részvételi feltételek

A promóciós játékban (továbbiakban: „Játék”) részt vehet mindenki, aki a Játék időtartama alatt a fuzervara.hu/kepfeltolto oldalon feltölti fényképét, valamint jelen Szabályzatot elfogadja.

  1. Kizárások

A játékkal kapcsolatos bármilyen kérdéssel vagy panasszal kapcsolatban az info [@] fuzervara.hu e-mail címen nyújtunk felvilágosítást. A játékban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a játék teljes időtartama alatt lehetőség van visszalépni az info [@] fuzervara.hu e-mail címre küldött üzenettel (kérjük a Tárgy mezőben feltüntetni: „Képjátékból való törlés”). A részvétel a jelen hivatalos szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

  1. Érvénytelen nevezés

A promócióban érvénytelennek minősül minden olyan képfeltöltés, amely a jelen játékszabályzatban foglalt részvételi feltételnek nem tesz eleget, valamint a meghatározott promóciós mechanizmusnak és részvételi feltételeknek nem felel meg.

  1. A játék időtartama

A játék 2018. júliusától visszavonásig tart.

  1. A kiválasztás menete

A legszebbnek megítélt képeket minden hónap elején a Szervező választja ki.

  1. Adatkezelés

Az adatok kezelésével kapcsolatban további információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

  1. Felelősség kizárása

A Szervező kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt, illetve promócióhoz kapcsolódó költségek, károk és veszteségek megtérítését. A szervező nem vállal semmilyen felelősséget a jogosulatlan tartalmakért. A játékkal kapcsolatban a Instagram mindennemű felelősséget kizár. A játékkal kapcsolatban a játékosok magatartásáért a szervezők semmilyen formában nem felelősek. A Szervező nem vállal felelősséget a technikai hibákból eredő problémákért. A játékosok nevezésükkel a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják.

Füzér, 2019. február 6.