Nyitás és Árak

Nyitvatartás

Füzér Vára minden nap 10.00 – 18.00 között tart nyitva. A Látogatóközpont és a Tájház Porták 10.00 – 18.00 között tartanak nyitva.

Részletesen tájékozódhat friss, hivatalos nyitva tartásunkkal kapcsolatosan. Nem csak Füzér Vára, de a Füzéri Látogatóközpont és a Tájház Porták információi is elérhetők! Előfordulhatnak nem várt események,  karbantartási munkák és  kedvezőtlen időjárás befolyásoló tényezők lehetnek, így a változtatás jogát fenntartjuk!

Jegyárak

Tájékozódjon Füzér Várának, a Látogatóközpontnak és a Tájház Portáknak általános és kedvezményes jegyárairól! Honlapunkon mindig a legfrissebb kapuadó adat érhető el!

Rendezvényeink

Várunk jövőbeli rendezvényeinek és eseményeinek időpontjai. Több állandó rendezvényünk is van, melyeket általában a nagyobb ünnepek köré szervezünk. Nagyon örülünk, hogy ezek iránt minden évben nagy az érdeklődés!

Megközelítés

Mivel Füzér Magyarország legészakibb települése, így kijelenthetjük, hogy mindentől messze található. Az idevezető út nem egyszerű, de nem is lehetetlen! Segítséget nyújtunk ebben!

ornam