1. Látogatóközpont – Konferenciaterem:

Látogatóközpontunk 50-60 fős konferencia terme kiválóan alkalmas előadások, konferenciák lebonyolítására, mely a kor elvárásainak megfelelő technikai eszközökkel felszerelt (projektor, vetítővászon, hangosítás). Szolgáltatásunkhoz tartozik ingyenes Wi-fi használat.

 

3. Vásártéri sátor:

Nagysága: 10 m x 20 m, benne egy 6 m x 9 m-es színpaddal. Oldalán szintén leengedhető ponyva található. Berendezéshez szolgáltatunk sörpadokat és sörasztalokat.

 

4. Könyvtár:

A könyvtár dokumentumállománya 2019-ben 4000 kötet, és az olvasók rendelkezésére áll 2 db számítógép is. A könyvtárban előadásokat, kézműves foglalkozásokat, számítógépes felhasználói tanfolyamokat szoktak szervezni.

Szolgáltatások: kölcsönzés (könyv), folyóirat-olvasás, -kölcsönzés, könyvtárközi kölcsönzés, kölcsönözhető dokumentum előjegyzése, internethasználat, fénymásolás, témafigyelés, irodalomkutatás, gyermekfoglalkozások

 

5. Szathmáry László Művelődési Ház:

Különböző rendezvényeknek, állami és társadalmi ünnepeknek (közmeghallgatás, falufórumok) ad helyet, valamint helyszíne a művészeti csoportok próbáinak és fellépéseinek. Fő feladatai között szerepel a község szellemi, művészeti és történeti értékeinek, hagyományainak feltárása, megismerése és ápolása, valamint a helyi művelődési szokások gondozása.  Kiváló technikai felszereltséggel rendelkezik, mint például: elektronikus vetítővászon, projektor, hangosítás. A nézőtér (földszint) 80 férőhelyes, a tetőtérben 50 fő is elfér. Fontos, hogy az épületet mozgáskorlátozott személyek is használhatják. Mosdó a földszinten található: 2 db női, 2 db férfi + 1 mozgáskorlátozott pelenkázóval. A színpad mellett is van 2 db női és 2 db férfi mosdó.

 

7. Kézművesház:

Füzér település 2019 őszétől saját konyhával rendelkezik. Megrendelésre készítenek akár több fogásos ételeket is, amelyet a sátor alatt szabadon elfogyaszthatnak. Felszolgálást a rendező személyzet bonyolítja le. Ebben az épületben található 2 db öltöző, mosdó és zuhanyzó.

 

9. Váruradalmi sátor:

Adottságai: 25 m x 10 m, párkány magassága 4 m, gerinc magassága 5,6 m, oldalán leengedhető ponyva véd a kedvezőtlen időjárástól. A berendezéshez szolgáltatunk igény szerint sörpadokat és sörasztalokat.

 

13. Csűr:

Egy nagy térből áll, befogadóképessége közel 70 fő. A helyiség községi rendezvények, összejövetelek megtartására alkalmas. Késő tavasztól kora őszig javasoljuk a helyszínt, hiszen az épületben fűtés nincs.